Черговий удар росії по Краматорську: руйнування, поранені люди та проблеми з водопостачанням. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Події
21 лютого 2024, 13:56

Черговий удар росії по Краматорську: руйнування, поранені люди та проблеми з водопостачанням

Семеро людей отримали поранення, а ще одна людина знаходиться під завалами через черговий удар росії по Краматорську. Про це повідомив Олександр Гончаренко, начальник міської військової адміністрації в середу, 21 лютого.

📢«Не добрий ранок, Краматорськ… В наслідок вчорашнього ракетного удару росіян по місту - 7 поранених (6 жінок, 1 чоловік). Всім надається медична допомога. Ймовірно, ще одна людина знаходиться під завалами. Пошукова операція триває», - написав він у фейсбуці.

Поліція Донецької області також підтвердила авіаудар росії по Краматорську, в результаті чого пошкоджено понад десять житлових будинків та об’єкти критичної інфраструктури.

Також Донецька обласна прокуратура повідомила у дописі від 20 лютого, що росія завдала ракетного удару по Краматорську ввечері, близько 20:00. Було поранено четверо співробітниць комунального підприємства віком 43, 48, 56 та 58 років. Під час російського обстрілу вони перебували на своїх робочих місцях. Також травмовано 50-річного чоловіка та жінку 20 років, що перебували на вулиці біля будівлі.

Внаслідок російського удару в місті Краматорськ виникли перебої водопостачання. Про це повідомляв увечері 20 лютого начальник міської військової адміністрації Олександр Гончаренко.

📅Нагадаємо, що 20 лютого п'ять членів однієї родини загинули внаслідок російського дронового удару по Конотопському району. У житловий будинок у Новослобідській громаді влучив ударний БпЛА типу «Ланцет».


Джерело: "Донецька МВА, Донецька обласна прокуратура, Поліція Донецької області"
+Поширити: