Російські загарбники розпочали «вибори» путіна на ТОТ Запоріжжя. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство
25 лютого 2024, 12:20

Російські загарбники розпочали «вибори» путіна на ТОТ Запоріжжя

У неділю, 25 лютого, на тимчасово окупованих територіях Запорізької області стартувало «дострокове голосування» у «виборах» президента на росії, повідомила пресслужба Запорізької ОВА.

📢«Протягом трьох тижнів у мешканців ТОТ збиратимуть голоси в підтримку Путіна — члени "виборчкомів" зі скриньками та в супроводі озброєних силовиків прийдуть в кожен дім, зупинятимуть на вулицях, відвідають соціальні установи», - зазначено у повідомленні.

Організатори «виборчого процесу» планують зганяти людей на виборчі дільниці з 15 по 17 березня, щоб виконати завдання від кремля і місцевих гауляйтерів: зібрати підтримку президента рф путіна на рівні не менше 94%.

Нагадаємо, що результат такого «волевиявлення» не визнає жодна цивілізована країна світу, а участь в організації та проведенні «виборів» на ТОТ – кримінальний злочин, покарання за який може сягати до 10 років позбавлення волі.

Також варто зазначити, що на тимчасово окупованих територіях Херсонської області «дострокове голосування» у «виборах» президента рф розпочнеться 27 лютого.

Президентські вибори на росії вперше в історії триватимуть три дні – з 15 по 17 березня. У грудні минулого року путін оголосив про своє рішення брати участь у виборах.

Нещодавно поки що президент путін відзначив свій 71-й день народження. У випадку чергового (само)обрання він перевершить Сталіна за терміном перебування при владі. Згідно з новою конституцією росії, він може керувати країною до 83 років, якщо доживе.


Джерело: "Запорізька ОВА"
+Поширити: