На Харківщині російські загарбники вдарили по ангарах із зерном. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
26 лютого 2024, 12:51

На Харківщині російські загарбники вдарили по ангарах із зерном

У ніч на 26 лютого, війська рф обстріляли два райони Харківської області, влучивши в ангари із зерном та базу відпочинку, повідомила Харківська обласна прокуратура в понеділок, 26 лютого.

📢«26 лютого близько 02:20 ворожі БпЛА вдарили по території непрацюючої бази відпочинку у селі Скрипаї Чугуївського району. Зруйновано пʼять будинків, ще два — пошкоджено. Сталась пожежа», - йдеться в офіційному повідомленні.

Також зазначається, що збройні сили російських окупантів атакували ракетами цивільну інфраструктуру у селищі Пісочин, пошкодивши будівлі підприємства та ангари з зерном, а також трактори та автомобілі. За попередніми даними, нападники використали ракети типу С-300, запущені з території Бєлгородської області рф.

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що мобільні вогневі групи Харківської області успішно знищили три безпілотники окупантів, які мали цілі в Чугуївському районі.

📅Нагадаємо, що російські війська також здійснили ракетний удар по Харкову у вечірні години в неділю, 25 лютого.


Джерело: "Харківська обласна прокуратура"
+Поширити: