Пашинського випустили із СІЗО після внесення застави у 270 млн гривень. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Кримінал / Спорт / Події
27 лютого 2024, 13:25

Пашинського випустили із СІЗО після внесення застави у 270 млн гривень

Екснардепа Сергія Пашинського напередодні взяли під варту з правом внесення застави у 272 мільйони гривень, а вже у вівторок, 27 лютого, він вийшов із СІЗО після внесення повної суми застави. Про це Пашинський повідомив на своїй ФБ-сторінці.

Повідомляється, що повну заставу (272,520 млн грн — за рішенням суду) внесли члени Національної асоціації підприємств оборонної промисловості.

📢«Я вийшов на свободу. Я дуже вдячний за таку колосальну підтримку, але мені водночас дуже соромно, що кошти, які повинні були бути використані для виробництва зброї, використані на заставу для мене по фейкових звинуваченнях. Я відпрацюю кожну копійку і доб’юся повернення цих коштів. Повертаюся до своїх обов’язків. Більше зброї, більше боєприпасів», – написав Пашинський.

Також він заявив, що подано заяву про злочин щодо фальсифікації його розмов.

📅Нагадаємо, 12 лютого СБУ повідомили про підозру колишньому народному депутату Пашинському, його бізнес-партнеру та ще чотирьом особам у справі про незаконне привласнення нафтопродуктів і завдання державі майже 1 млрд гривень збитків.


Irta-fax
+Поширити: