Президент України прибув з візитом до Саудівської Аравії. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика
27 лютого 2024, 17:18

Президент України прибув з візитом до Саудівської Аравії

Президент України Володимир Зеленський здійснив візит до Саудівської Аравії, повідомлення про що з'явилося у його каналі в Telegram у вівторок, 27 лютого.

📢«Прибув до Саудівської Аравії, щоб продовжити наш регулярний діалог із Його Високістю Спадкоємним принцом Мухаммадом бін Салманом аль Саудом», – написав він.

Президент зазначив, що головною темою переговорів буде Формула миру.

📢«Торік у Джидді ми провели результативну зустріч на рівні радників щодо її реалізації. Зараз упритул наблизилися до проведення першого Саміту миру й розраховуємо на продовження активної підтримки з боку Саудівської Аравії», – зазначив Зеленський.

Також президент планує обговорити питання повернення полонених і депортованих осіб, відзначивши роль Саудівської Аравії у сприянні звільнення полонених українців.

📢«Впевнений, що й ця зустріч принесе результати. Ми також обговоримо перспективні напрями економічної співпраці та участь Саудівської Аравії у відбудові України», - додав глава держави.


Джерело: "Офіс Президента"
+Поширити: