Відома мережа магазинів повертається в Україну – ЗМІ. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Економіка / Суспільство
01 березня 2024, 12:08

Відома мережа магазинів повертається в Україну – ЗМІ

Мережа магазинів Zara готується до повторного відкриття своїх закладів в Україні, які вона закрила після початку повномасштабної війни, яку росія розв’язала понад два роки тому. Про це повідомляє Financial Times у п’ятницю, 1 березня.

За інформацією Inditex, іспанського власника Zara, планується відкриття магазинів вже на початку квітня.

Відзначається, що Inditex планує повернути до роботи 50 з понад 80 магазинів, які раніше працювали.

Як відомо, Inditex припинила роботу своїх 84 магазинів в Україні, включаючи бренди Zara, Pull & Bear, Massimo Dutti та Bershka, 24 лютого 2022 року, у день початку війни росії проти України – день повномасштабного вторгнення російських окупантів. З того часу компанія зупинила постачання товарів в країну, але продовжувала виплачувати податки та зарплати своїм 1000 українським працівникам, більшість з яких залишалася вдома без роботи. Inditex зберегла договори оренди з власниками приміщень під час закриття магазинів, але не розкрила умов цих угод.

Нагадаємо, що у листопаді минулого року магазини H&M відновили роботу в Україні.

Раніше глава МЗС Дмитро Кулеба повідомляв, що відомство докладає зусиль для повернення в Україну брендів IKEA, H&M та інших.


Джерело: "Financial Times"
+Поширити: