Ізраїль завдав удару по Ірану – ЗМІ. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика
19 квітня 2024, 12:37

Ізраїль завдав удару по Ірану – ЗМІ

Вранці Ізраїль відповів ракетним ударом по Ірану. Про це в п'ятницю, 19 квітня, повідомляє ABC News, посилаючись на високопоставленого чиновника США.

📢«Запуски ракет відбулися після атаки Ірану минулої суботи, коли країна направила залп з понад 300 безпілотних літальних апаратів і ракет до цілей по всій країні, раніше повідомляли ізраїльські військові чиновники. За словами офіційних осіб, усі, крім кількох, були перехоплені Ізраїлем та його союзниками», - зазначається у публікації.

ABC News відзначає, що атака Ірану на Ізраїль сталася більш ніж через шість місяців після того, як терористи ХАМАС вторглися в Ізраїль 7 жовтня, після чого ізраїльські військові розпочали бомбардування сектора Газа.

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху та військовий кабінет країни зустрічалися декілька разів після ударів по Ірану. Також відомо про щонайменше два удари, які були раніше скасовані та не відбулись.

📅Нагадаємо, що 14 квітня Іран здійснив масштабну повітряну атаку на Ізраїль ракетами та БпЛА у відповідь до недавнього авіаудару по іранському посольству в Дамаску.

Пізніше армія оборони Ізраїлю повідомила, що система протиповітряної оборони перехопила 99% з понад 300 повітряних цілей, випущених Іраном. У відбитті атаки приймали участь багато союзників Ізраїлю, включно з Великою Британією та США.

Також начальник Генштабу Збройних Сил Ірану Мохаммад Багері оцінив удар по Ізраїлю як «успішний».


Джерело: "ABC News"
+Поширити: