Одещина під російським ракетним ударом: є поранені. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
21 квітня 2024, 16:25

Одещина під російським ракетним ударом: є поранені

Російські війська вдарили ракетами по транспортно-логістичному об'єкту в Одеській області, що призвело до пошкодження приватних будинків та поранень щонайменше чотирьох людей. Про це повідомив голова ОВА Олег Кіпер у Telegram в неділю, 21 квітня.

📢«Ворог продовжує точкові ракетні удари. Після обіду вдарив балістикою по Одеській області. Цілився по транспортно-логістичному об'єкту припортової інфраструктури», - написав він

За словами Кіпера, вибуховою хвилею та уламками ракети було пошкоджено приватні будинки, один із яких зазнав критичного руйнування стелі. Також внаслідок обстрілу виникло загоряння сіна на приватному подвір'ї.

📢«Стало відомо про чотирьох постраждалих. З них три чоловіки та одна жінка. Медики надають всю необхідну допомогу», - додав він.

Рятувальники та всі відповідні комунальні служби займаються ліквідацією наслідків чергової російської атаки.

📅Нагадаємо, що 20 квітня війська рф здійснили удар балістичною ракетою по інфраструктурному об’єкту в Одеській області. 19 квітня також росіяни атакували ракетами Одеську область та завдали шкоди припортовій інфраструктурі.


Джерело: "Одеська ОВА"
+Поширити: