Зеленський провів телефонну розмову з Ріші Сунаком.. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика
23 квітня 2024, 14:17

Зеленський провів телефонну розмову з Ріші Сунаком.

У вівторок, 23 квітня, Президент України Володимир Зеленський та премʼєр-міністр Великої Британії Ріші Сунак провели телефонну розмову, про що сам Зеленський повідомив у своєму Telegram-каналі.

📢«Прем’єр-міністр Великої Британії повідомив мені про виділення найбільшого досі пакета оборонної підтримки обсягом пів мільярда фунтів стерлінгів. «Storm Shadow» та ракети інших типів, сотні одиниць бронетехніки та плавзасобів, боєприпаси – усе це справді потрібне Україні на полі бою», – заявив він.

Зеленський також висловив подяку Великій Британії та особисто Сунаку за «прояв такої рішучої підтримки, а також за готовність і надалі розвивати оборонну співпрацю, особливо з акцентом на морських і далекобійних спроможностях».

Лідери обговорили необхідність створення дієвої моделі конфіскації активів росії та поділилися очікуваннями від майбутнього Саміту миру у Швейцарії та саміту Європейської політичної спільноти у Британії.

📅Раніше у вівторок у Великій Британії анонсували рекордний пакет військової допомоги Україні, включаючи понад 1600 ударних і протиповітряних ракет, а також додаткові ракети «Storm Shadow».


Джерело: "Офіс Президента"
+Поширити: