В ТЦК Кривого Рогу помер військовозобов’язаний. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство
07 травня 2024, 11:35

В ТЦК Кривого Рогу помер військовозобов’язаний

На території Криворізького Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) помер військовозобов’язаний. Про це повідомила пресслужба Дніпропетровської ТЦК у Facebook у вівторок, 7 травня.

Вказано, що 5 травня на території Саксаганського ТЦК та СП м. Кривого Рогу внаслідок раптового та різкого погіршення стану здоров’я помер військовозобов’язаний.

📢«Різке погіршення здоров’я військовозобов’язаного супроводжувалось ознаками епілептичного нападу. Була негайно викликана швидка медична допомога, до прибуття якої військовозобов’язаному надавалась домедична допомога», – зазначається у повідомленні.

За викликом прибули співробітники патрульної поліції, якими було констатовано біологічну смерть без ознак фізичного впливу.

📢«За фактом смерті громадянина тривають слідчі дії правоохоронних органів, до завершення яких просимо утриматись від емоційних і неперевірених заяв та суджень», – зазначили в ТЦК.

📅Нагадаємо, раніше було повідомлено, що в місті Бучач Тернопільської області чоловік помер після кількаденного перебування у місцевому територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки.


+Поширити: