Словаччина підтвердила важкий стан Фіцо після замаху. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика
15 травня 2024, 18:48

Словаччина підтвердила важкий стан Фіцо після замаху

Прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо перебуває в "небезпечному для життя" стані після замаху на його життя в середу, 15 травня. Про це було оголошено у першому повідомленні на його сторінці у Facebook.

Зазначено, що Фіцо отримав кілька пострілів з вогнепальної зброї, що призвело до його тяжкого стану.

📢«Станом на зараз його перевозять гелікоптером до Банської Бистриці, оскільки дорога до Братислави зайняла б занадто багато часу, враховуючи необхідність невідкладного втручання. Найближчі кілька годин все вирішать», – йдеться в дописі.

При цьому не уточнюється характер поранень, але згідно з інформацією від сайту Denník N, поранення Фіцо отримав у живіт, руки та ноги.

ЗМІ також повідомляють, що Фіцо був доставлений до лікарні Рузвельта в Банській Бистриці рятувальним гелікоптером і зараз перебуває у реанімації.

📢«Оскільки рятувальники накрили лежачого прем'єра простирадлом, не вдалося побачити, чи був він при свідомості і які у нього травми», – йдеться у повідомленні.

📅Нагадаємо, що 15 травня у Роберта Фіцо стріляли після виїзного засідання уряду у місті Гандлова, проте мотиви нападу залишаються невідомими.


Irta-fax
+Поширити: