Верховна Рада підтримала створення ТСК по фортифікаціям та дронам. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
22 травня 2024, 13:44

Верховна Рада підтримала створення ТСК по фортифікаціям та дронам

Верховна Рада України ухвалила рішення про створення Тимчасової слідчої комісії (ТСК) для контролю за будівництвом фортифікацій та закупівлею дронів, що спричинило блокування трибуни депутатами напередодні. За відповідне рішення проголосували 297 депутатів, повідомив Ярослав Железняк залу засідань в середу, 22 травня.

Головою комісії призначено Миколу Задорожнього з фракції «Слуга народу». До складу комісії увійшли вісім депутатів від «Слуги народу» та по одному представнику від усіх фракцій та груп у Верховній Раді.

📅Нагадаємо, що 21 травня фракція «Європейська солідарність» заблокувала трибуну, вимагаючи розгляду питань щодо фортифікацій та законопроєкту про заборону УПЦ (МП). Голова парламенту Руслан Стефанчук заявив, що вимоги «ЄС» неможливо виконати, оскільки вони порушують регламент Верховної Ради.

Після блокування трибуни та збору підписів погоджувальна рада погодилась підтримати заборону УПЦ (МП) та створити Тимчасову слідчу комісію з питань фортифікаційних споруд та дронів.


Джерело: "Верховна Рада України"
+Поширити: