Ситуацію з пропуском вантажівок через усі КПП на кордоні з Польщею було врегульовано. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Економіка
01 липня 2024, 19:40

Ситуацію з пропуском вантажівок через усі КПП на кордоні з Польщею було врегульовано

Польська сторона врегулювала ситуацію на кордоні, і тепер українські транспортні засоби можуть знову його перетинати. Про це в понеділок, 1 липня, повідомила пресслужба Державної митної служби України, зазначивши, що всі контрольно-пропускні пункти (КПП) на кордоні працюють у штатному режимі.

📢«Відновлено перепустку вантажівок через пункти пропуску Волинської митниці. Наразі всі пункти пропуску на українсько-польському кордоні функціонують у штатному режимі», - зазначили у митній службі.

Раніше українська сторона повідомила, що Польща вже вирішила питання перетину кордону вантажівками з українською реєстрацією. Таким чином, було відновлено пропуск вантажних транспортних засобів через пункти пропуску на кордоні з Республікою Польща, які знаходяться в зоні діяльності Львівської митниці.

📅Нагадаємо, 1 липня Україна поінформувала Єврокомісію про дії Польщі, яка тимчасово призупинила перепустку українських вантажівок, що не мають дозволів на міжнародні вантажні перевезення. Того ж дня Державна митна служба України повідомила, що Польща припинила пропуск українських вантажівок без відповідних дозволів на в'їзд та виїзд.


Джерело: "Державна митна служба України"
+Поширити: