Так званому «Заступнику голови адміністрації Луганська» окупаційної адміністрації РФ повідомлено про підозру. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
24 июня 2021, 11:36

Так званому «Заступнику голови адміністрації Луганська» окупаційної адміністрації РФ повідомлено про підозру

За процесуального керівництва управління нагляду у кримінальних провадженнях щодо злочинів, вчинених на тимчасово окупованих територіях у Луганській області та в умовах збройного конфлікту, Луганської обласної прокуратури повідомлено про підозру так званому «заступнику голови адміністрації міста Луганськ» у вчиненні дій, спрямованих на насильницьку зміну, повалення конституційного ладу та захоплення державної влади, порушення територіальної цілісності і недоторканності України (ч. 1 ст. 109, ч. 2 ст. 110 КК України), повідомляє прокуратура Луганщини.

Відомо, що за матеріалами слідства, з 2015 року по теперішній час мешканець Луганська бере участь у діяльності незаконного утвореного органу влади – окупаційної адміністрації РФ в Луганській області. Перебуваючи на займаній посаді, підозрюваний виконує вказівки окупаційної адміністрації РФ з метою насильницького повалення конституційного ладу та захоплення державної влади України, організовує виконання нікчемних законів, указів та розпоряджень на тимчасово окупованій території.

Наразі так званого «посадовця» оголошено у розшук.


+Поширити: