Маріупольска Драма: чергову прем’єру театру з Донеччини глядачі побачать в Ужгороді 16 вересня. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Культура / Региональные
14 вересня 2022, 12:30

Маріупольска Драма: чергову прем’єру театру з Донеччини глядачі побачать в Ужгороді 16 вересня

Джерело: Донецька ОВА

Чергову виставу колективу маріупольського театру, який знайшов прихисток на Закарпатті, глядачі вперше побачать вже післязавтра, 16 вересня. Про це повідомляє Донецька ОВА з посиланням на Управління культури облдержадміністрації.

Нагадаємо, що 16 березня 2022 року російські нелюди скинули на приміщення Донецького академічного обласного драматичного театру у місті Маріуполь надпотужні бомби, перетворивши притулок для сотень невинних людей на братську могилу.

Зазначається, що актори театру, яким пощастило вижити та вирватися з «Азовського пекла», пам’ятають про цю страшну подію і намагаються розказати про неї всьому світові за допомогою акторської майстерності. Актори готують нову прем’єру під назвою "Маріупольська Драма" - сторітеллінг за свідченнями учасників вистави, які перебували в епіцентрі подій російського військового злочину і вижили.

Повідомляється, що прем’єра вистави відбудеться 16 вересня 2022 року о 18:00 на сцені Закарпатського академічного обласного українського музично-драматичного театру (м. Ужгород). Перед виставою о 17:00 в фоє театру заплановано відкриття виставки картин «Наш Маріуполь». Художник зі Слов’янська Сергій Сметанкін, член Національної спілки художників України, представить свої роботи, присвячені Маріуполю.


Ірта-fax
+Поширити: