Маріупольський театр взяв участь у Всеукраїнському фестивалі "Вересневі самоцвіти". Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Культура / Происшествия / Региональные
25 вересня 2022, 12:30

Маріупольський театр взяв участь у Всеукраїнському фестивалі "Вересневі самоцвіти"

Джерело: Донецька ОВА

У Кропивницькому відбувся 52-й Всеукраїнський фестиваль театрального мистецтва "Вересневі самоцвіти". У цьому році у фестивалі брали участь театри з Маріуполя, Харкова, Чернігова, Києва, Вінниці та Кропивницького. Донецький академічний обласний драматичний театр (м. Маріуполь) презентував свою постановку «КРИК НАЦІЇ». Вистава прогриміла дуже гучно, достукалась навіть до найчерствіших сердець. Фестиваль пройшов у форматі творчих зустрічей – це обмін думками, враженнями, подіями, які є об’єднуючим ланцюжком віри та незламності.

Щороку у вересні в Кіровоградській області влаштовують фестиваль театрального мистецтва "Вересневі самоцвіти". До міста Кропивницького збираються театральні колективи з усієї України. Цьогоріч через військовий стан та необхідність максимально обмежувати масові заходи про фестиваль заздалегідь не оголошували. «Ми однозначно вирішили його проводити. На зло війні! Тому й гасло – «Музи не мовчать», – сказав голова військової обласної адміністрації Андрій Райкович.

Ця війна і є боротьбою за нашу культуру. Й зовсім не важлива відстань до безпосереднього місця зіткнення із ворогом. Кожен з нас, хто по справжньому вболіває за долю України, на всіх фронтах працює на збереження нашої держави, працює на ПЕРЕМОГУ!

Наш театр на культурному фронті долучається до цього бажаного дня виставою "КРИК НАЦІЇ", де звертається до світової спільноти - ми живі і ми будемо боротися за нашу Україну!

За матеріалами Управління культури і туризму облдержадміністрації


Ірта-fax
+Поширити: