рупори кремля продовжують годувати брехнею про війну в Україні своїх громадян. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Культура
20 жовтня 2022, 20:00

рупори кремля продовжують годувати брехнею про війну в Україні своїх громадян

російські пропагандисти продовжують згодовувати власному внутрішньому ринку споживання пропаганди та брехні інформацію про те, що начебто окуповані на території України території тепер є частиною росії, що звісно є брехнею. При чому кремлівські пропагандисти годують своїх громадян відвертою маячнею. Про це під час брифінгу у столиці розповів радник керівника Офісу Президента України Сергій Лещенко. Він також наголосив, що Україна поверне всі землі назад, а злочинці, які сприяли окупації або працювали на пропаганду агресора будуть відповідати за законом в Україні та Міжнародному трибуналі.

«російські пропагандисти, наприклад, одного із зрадників України Родіона Мірошника (ред.), який раніше був представлений, як посол так званої «лнр» в росії, далі його так продовжують представляти. При тому, що за логікою цих фейкових «референдумів» не може бути посла однієї території росії, вони ж «долучили» так звану «лнр» до росії, на території самої росії. Тобто посол росії на території росії – це повний абсурд!» - зазначив Лещенко.

Радник керівника Офісу Президента також додав, що російські пропагандисти власному народу вчергове розповідають байки про прибуття до України «іноземних найманців», анонсуючи відступ навколо Херсона та пояснюючи величезну кількість втрат свої вояк на території сусідньої з ними держави.

«Цитую Телеграм канал військового пропагандиста Піддубного: «З місць повідомляють, що на допомогу українським військовим у Миколаїв прибули іноземні найманці: поляки, англомовні громадяни й сьогодні стало відомо про прибуття французів» Навіщо це робиться? З єдиною метою: в такий спосіб росія намагається внутрішньому споживачу пояснити, що вони програють не українській армії, а начебто цілому Альянсу НАТО, що це НАТО б’є російських солдат на території України. В такий спосіб вони хочуть виправдати свої втрати», - пояснив Лещенко.

Він наголосив, що це також брехня, адже «іноземні найманці» не грають ролі в контр наступі українських військ на Південному напрямку. За його словами, рупори кремля також намагаються зняти з росії відповідальність за бомбардування цивільної інфраструктури та житлових будинків, зокрема в Києві.


Ірта-fax
+Поширити: