До Лондона прямують 13 робіт учнів та викладачів Кремінської художньої школи. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Культура
30 жовтня 2022, 16:20

До Лондона прямують 13 робіт учнів та викладачів Кремінської художньої школи

Як повідомляє у Телеграмі Луганська ОВА, до Лондона прямують 13 робіт учнів та викладачів Кремінської художньої школи, щоб взяти участь у Міжнародному мистецькому проєкті.

«У проєкті «Великобританія для України: підтримка через мистецтво» представлена експозиція виставки-презентації «Моя нескорена Україна» від ГО закордонних українців «UK for Ukraine» у Лондоні та організації конкурсної платформи «Гармонія».

Організатор в Україні – МГО «Міжнародна освітньо-культурна асоціація», у Великобританії – представництво Міжнародної освітньо-культурної асоціації у Великобританії (UK Branch IECC) та Британський благодійний Фонд SECD», - йдеться у повідомленні.

Зазначається також, що мета мистецького проєкту – презентація України і українського мистецтва у Великобританії, підтримка України і збір коштів для ЗСУ.

«У експозиції виставки-презентації «Моя нескорена Україна» беруть участь роботи молодих митців та їх наставників з Донецької, Полтавської, Запорізької, Луганської, Житомирської, Тернопільської та Сумської областей.

Від Луганської області для участі у проєкті запрошена Кремінська художня школа», - пише Луганська ОВА.


Ірта-fax
+Поширити: