Зеленська: Дві третини українських дітей змушені навчатися онлайн через війну. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Культура
18 січня 2023, 16:00

Зеленська: Дві третини українських дітей змушені навчатися онлайн через війну

Дві третини українських дітей змушені навчатися онлайн через повномасштабне військове вторгнення рф.

Про це розповіла під час пресконференції на полях Всесвітнього економічного форуму в Давосі дружина Президента України Олена Зеленська, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Одна зі складових нормального функціонування будь-якої громади – це освіта. На жаль, зараз ця система в Україні працює не так, як має працювати в будь-якій країні. Через те, що ми постійно під ракетними ударами, не працюють школи, в яких немає необхідних укриттів, тому дві третини наших дітей навчаються онлайн», - зазначила Зеленська.

У цьому контексті перша леді поінформувала, що задля надання якісної онлайн-освіти заснована нею Фундація намагається забезпечити ноутбуками вчителів, які продовжують працювати.

Як повідомлялося, станом на ранок 18 січня 2023 року понад 1 368 українських дітей постраждали внаслідок повномасштабної війни, розпочатою російською федерацією. За офіційною інформацією ювенальних прокурорів, 459 дітей загинули та більше 909 отримали поранення.

Фото: ОП


Ірта-fax
+Поширити: