Видача паспортів рф на окупованій Донеччині та Луганщині відбувається під постійним тиском з боку окупантів. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
20 січня 2023, 16:30

Видача паспортів рф на окупованій Донеччині та Луганщині відбувається під постійним тиском з боку окупантів

З червня 2021 року видача російських паспортів на Донбасі відбувається при системному адміністративному тиску на людей в робочих колективах «державних» установ т. з. «днр».

Про це свідчать документи, які потрапили до мережі внаслідок хакерського зламу так званого «Державного архіву» «днр» і оприлюднені на сайті Кіборг-news, пише ОстроВ, передає видання «Східний варіант».

Зокрема, зазначається що «найбільш часто у документації архіву зустрічаються звіти щодо проведеної роботи для оформлення паспортів громадян «Донецької народної республіки» та російської федерації».

З наведених документів очевидна системність і періодичність такого тиску на співробітників архіву. Так дати документів показують, що відповідні звіти з «паспортного» питання керівниками архіву надавались у керівні установи кожні два тижні.

А оскільки всі ці документи були на виконання листа від 18 червня 2021 року, то можна зробити висновок що системному психологічному та адміністративному примусу до отримання російських паспортів співробітники архіву піддавались з літа 2021 року, тобто понад рік.

Також, отримані документи показали тотальну ідеологізацію «державної служби» на окупованих Росією територіях, та використання її для нав‘язування місцевому населенню штучного пропагандистського наративу про «історичну» належність українського Донбасу до росії.


Ірта-fax
+Поширити: