У т. з. «лнр» ухвалили «закон про референдум». Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
21 січня 2023, 09:00

У т. з. «лнр» ухвалили «закон про референдум»

На ТОТ, у так званій «лнр» ухвалили закон про референдум та формують перший склад виборчої комісії після проведення двох псевдоголосувань. Повідомляє видання «Східний Варіант» з посиланням на інформацію від Луганської ОВА.

«Окупаційна влада Луганщини теж визнала фейковість проведених у 2014-му та 2022-му роках так званих референдумів. Днями депутати «народної ради лнр» ухвалили закон «Про систему виборчих комісій, комісій референдуму у луганській народній республіці». Цим актом, зокрема, передбачаються права та обов'язки членів виборчої комісії «республіки» першого складу, яка формуватиметься у складі 12 членів строком на п'ять років.

Тобто, під час організації минулих голосувань цієї комісії не було. Хто займався контролем підрахунку? Навіть окупанти це визнали – законодавчо», - запитують в Луганській ОВА.

У повідомленні також зазначається, що показник діяльності окупаційної влади за минулі півроку – в Сєвєродонецьку, де з морозами розірвало каналізаційні колектори в декількох районах міста. Щодо поривів у системі опалення і потопів квартирах, як повідомлялось раніше.


Ірта-fax
+Поширити: