В Алчевську окупанти мобілізують працівників рятувальних служб. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
21 січня 2023, 17:00

В Алчевську окупанти мобілізують працівників рятувальних служб

Російські окупанти продовжують мобілізовувати мешканців тимчасово окупованих районів Луганської області. Наразі загарбники взялися за працівників рятувальних служб в Алчевську. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає видання «ua.news».

«В межах мобілізації на тимчасово окупованих районах Луганщини ворог призвав до армії співробітників так званого мнс. До лав ворожої армії призвали працівників «дснс» в Алчевську з метою поповнення втрат живої сили. Зауважимо, що росіяни навмисно призивають в армії мешканців українських територій й без відповідної підготовки відправляють на передову», - йдеться у повідомлені.

Зазначається також, що задля виконання показників щодо мобілізації в Північній Осетії, місцеві військкомати мобілізують наркозалежних. Інформацію про масовість мобілізації наркозалежних підтвердив один з російських солдатів, що здався в полон Руху Опору.

Нагадаємо, що за даними Генштабу 20 січня було ліквідовано 860 загарбників.

Ілюстративне фото


Ірта-fax
+Поширити: