У кремлі вимушено перекидають мобілізованих з полігонів на Донбас. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події / Регіональні
23 січня 2023, 15:00

У кремлі вимушено перекидають мобілізованих з полігонів на Донбас

Вище військове керівництво росії почало термінове перекидання деяких підрозділів мобілізованих у зону бойових дій ще до закінчення ними термінів навчання та злагодження. Це рішення обумовлене необхідністю затикати дірки в обороні та поповненням розбитих угруповань особовим складом. Повідомляє «24 Канал».

Зазначається також, що за даними джерел 24 Каналу в українських спецслужбах, ситуація на всіх фронтах є для російських сил вкрай важкою. Адже із завданням зі знищення України армія загарбників відверто не може впоратися. Ба більше, із урахуванням наявних можливостей під величезним питанням опинилася здатність окупантів навіть вийти на адмінкордони Донеччини та Луганщини.

Додається також, що путін вимагає, аби російське угруповання не лише просувалося на Донбасі, але й хоча б вдало утримувало всі зайняті станом на зараз території на Херсонщині та Запоріжжі.


Ірта-fax
+Поширити: