Луганська ОВА: на Луганщині росіянами офіційно відключено мобільний інтернет. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
11 лютого 2023, 15:00

Луганська ОВА: на Луганщині росіянами офіційно відключено мобільний інтернет

Відсьогодні на захопленій частині Луганщини росіянами офіційно відключено мобільний інтернет. У школах загарбники масово перевіряють смартфони дітей. Про це повідомляє прес-служба Луганської ОВА, пише видання «Трибун».

Аби обмежити доступ до інформації громадян України на тимчасово окупованих територіях мобільний оператор «МКС» з 11 лютого вимкнув користувачам мобільний інтернет. Хоча, як зауважують у Луганській ОВА, в окремих населених пунктах ця послуга почала зникати ще тиждень тому. При цьому абонплату за пакет росіяни не змінювали.

Повідомляється також, що окупанти продовєжують обшукувати школярів, в яких зараз масово перевіряють смартфони. Шукають будь-який контент, що пов’язував би їх з Україною.

У прифронтових захоплених населених пунктах спостерігається нестача продуктів харчування в магазинах, робота яких обмежена, та ліків, як от у Кремінній.

«Загарбники дограбовують те, що ще залишалась вцілілим упродовж майже року. У вказаній вище Кремінній виносять навіть дрова, заготовлені ще минулоріч, не кажучи вже про меблі та якусь техніку. Аналогічна ситуація спостерігається й у Нововодяному, що на Сватівщині», - йдеться в повідомленні.

Тим часом, в Старобільську хірургічне відділення місцевої лікарні облаштували під військовий шпиталь, куди привезли значну кількість поранених окупантів. Трохи раніше в низці населених пунктів регіону відзначалась робота мобільних крематоріїв противника.


Ірта-fax
+Поширити: