Гайдай назвав найгарячіші напрямки на Луганщині. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
13 лютого 2023, 16:00

Гайдай назвав найгарячіші напрямки на Луганщині

Російські загарбники продовжують атакувати позиції ЗСУ на Сході України. Зокрема, окупанти не припиняють спроби штурму на Луганському напрямку.

Про це 24 Каналу розповів очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай. За його словами, на Луганщині є 3 основні ділянки, на яких ворог концентрує свої зусилля – Сватове, Кремінна та Білогорівка.

Як зазначив Гайдай, найгарячішими напрямками зараз є Кремінна та Білогорівка.

«Якраз сьогодні о 4 годині ранку (росіяни – 24 Канал) поперли на Білогорівку з усіх боків. Але наші Сили оборони дали відсіч», – повідомив голова Луганської ОВА.

Отримавши на горіхи від Збройних Сил України, ворог змушений був відійти.

Гайдай також розповів, що російські загарбники зранку 13 лютого пішли в атаку на Кремінському напрямку.

«Дуже величезна кількість їх там полізла. Але повідтягувалися назад після бойового зіткнення з нашими Силами оборони», – зазначив очільник Луганської ОВА.

Що стосується Сватівського напрямку, то там ситуація для наших Сил оборони стабільніша. Ворог там міцно тримається, але потужних атак не здійснює.

Ілюстративне фото


Ірта-fax
+Поширити: