Гайдай: на фронті у Білогорівці та на Кремінському напрямку загострення, росіяни атакують хвилями за підтримки авіації. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
15 лютого 2023, 16:30

Гайдай: на фронті у Білогорівці та на Кремінському напрямку загострення, росіяни атакують хвилями за підтримки авіації

У Білогорівці та на Кремінському напрямку в Луганській області загострення, росіяни атакують хвилями за підтримки авіації. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай в ефірі «Прямого» 15 лютого, пише видання «ОстроВ».

«Ми бачимо, що йде загострення, достатньо потужне, особливо в напрямку Білогорівки й на Кремінському напрямку», – повідомив Гайдай.

Він уточнив, що ворог підключає авіацію, атаки йдуть хвилями з різних боків.

Гайдай також підкреслив, що наразі на деяких ресурсах окупантів розповсюджується інформація про те, що рашисти нібито вийшли на адмінкордони Луганщини, і насправді ця інформація є брехливою.

«Я особисто можу поїхати і зробити відео, як завжди, безпосередньо з Луганської області, з Кремінського напрямку», – зазначив голова ОВА.

Раніше було опубліковано відео, що демонструє урожай трофеїв, який українські захисники зібрали поблизу Кремінної.

Раніше також було опубліковано відео, яке підтверджує, що звуки важких боїв у Кремінському лісі тривають цілодобово.

Ілюстративне фото


Ірта-fax
+Поширити: