На тимчасово окупованій Херсонщині ворог уже панікує в очікуванні українського контрнаступу. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
08 квітня 2023, 20:59

На тимчасово окупованій Херсонщині ворог уже панікує в очікуванні українського контрнаступу

У ранковому ефірі телемарафону «Єдині новини» начальник об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня України капітан 1 рангу Наталія Гуменюк розповіла про поточну обстановку на українському півдні.

Зокрема, офіцер зазначила, що минула доба характеризувалася повітряними атаками ворога. Причому противник використовує як керовані авіаційні бомби, так і безпілотні літальні апарати. Авіаційними засобами ураження агресор завдавав ударів по сільськогосподарських угіддях, цілив по промислових об’єктах. На щастя, постраждалих від цих ударів немає. Дронами підступні московити продовжують атакувати об’єкти критичної інфраструктури та, нехтуючи всіма нормами міжнародного права, медичні об’єкти. Переважно скидаючи з квадрокоптерів гранати типу ВОГ. Так, вчора ординський дрон ударив по кареті швидкої допомоги, внаслідок чого двоє цивільних громадян зазнали важких травм.

Також капітан 1 рангу Наталія Гуменюк розповіла про те, що в очікуванні неминучого контрнаступу Сил оборони України рашисти помітно починають панікувати.

— Триває примусова паспортизація населення окупованих населених пунктів, складання списків на «евакуацію» — так окупанти імітують свою турботу про місцеве населення, — пояснює офіцер. — Втім, нам добре відомо, яка це турбота. Вона полягає в тому, щоби переміщувати цивільне населення задля того, щоб потім прикриватися ним як живим щитом.

Намагаючись вберегтися від ударів української артилерії, ворог постійно маневрує, переміщує свої пункти управління, спостережні пункти, а також склади з боєприпасами та пальним. Проте, за словами Наталії Гуменюк, усі ці процеси українською стороною відстежуються в режимі 24/7, і об’єкти, жива сила та техніка ворога знищуються влучними ударами.

Олексій Тригуб Кореспондент АрміяInform


АрміяInform
+Поширити: