До участі в Азійських іграх 2023 року допустять росіян та білорусів. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Спорт
08 липня 2023, 16:01

До участі в Азійських іграх 2023 року допустять росіян та білорусів

російських і білоруських спортсменів допустять до участі в Азійських іграх 2023 року, які відбудуться в китайському Ханчжоу, з метою допомогти їм пройти кваліфікацію на Олімпійські ігри 2024 року в Парижі. Про це повідомляє інтернет-портал Insidethegames.

Угода стосується 500 спортсменів з росії та білорусі, які будуть допущені до змагань у Ханчжоу, але з обмеженням - вони «не матимуть права на медалі». Також відомо, що спортсмени з цих країн будуть змагатися під нейтральним прапором.

Ця угода стала можливою після рекомендації Міжнародного олімпійського комітету (МОК), який заслухав питання про участь росіян і білорусів у міжнародних змаганнях. Однак, їх допуск буде здійснюватися лише як нейтральних атлетів, а також вони повинні відповідати певним критеріям. Спортсменам, які підтримують вторгнення рф в Україну, заборонено брати участь у змаганнях.


irta-fax
+Поширити: