Новопризначений посол від Франції прибув до України. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика
20 серпня 2023, 13:19

Новопризначений посол від Франції прибув до України

Франція призначила нового посла в Україні — Гаеля Вейсьєра, який оголосив про початок виконання своєї місії.

"Я розпочинаю виконання обов'язків посла в Україні. Ця місія для мене надзвичайно важлива, особливо в умовах активного протистояння російській агресії, що викликає повагу до України та несе за собою велику відповідальність", - зазначив Гаель Вейсьєр.

Гаель Вейсьєр прийняв «естафету» від колишнього посла Франції в Україні Етьєна де Понсена, який висловив впевненість в успіху його роботи впродовж наступної каденції.

"Гаель Вейсьєр, щиро бажаю успіху у виконанні твоєї шляхетної, захоплюючої та вкрай важливої місії на чолі Посольства Франції в Україні. Естафетну паличку солідарності та дружби Франції й України передано, і відтепер вона перебуває у твоїх надійних руках", - написав Етьєн де Понсен.

Варто нагадати, що недавно президент України Володимир Зеленський прийняв нових послів Німеччини, Швеції, Індонезії, Колумбії, Чилі та Перу, які представили свої вірчі грамоти.


Irta-fax
+Поширити: