Перша партія артилерійських пострілів 122 мм доставлена в Україну. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Економіка / Події
26 серпня 2023, 17:39

Перша партія артилерійських пострілів 122 мм доставлена в Україну

Українська Бронетехніка повідомила про успішне постачання перших партій 122 мм осколково-фугасних артилерійських пострілів з повним зарядом в Україну. Ці постріли виробляються у партнерстві з одним із боєприпасних холдингів Східної Європи. Про це компанія повідомила у своєму офіційному акаунті на Facebook.

Важливість цих артилерійських пострілів полягає в їхній універсальності. Вони призначені для використання з артилерійськими системами Д-30 та 2С1 Гвоздика. Снаряди 122 мм мають осколково-фугасний ефект, що робить їх ефективними для ураження ворожих позицій, ліній оборони та бронетехніки. За словами представників компанії, наявність цих пострілів в арсеналі артилеристів є важливою запорукою успішного контрнаступу.

Важливим аспектом є те, що Українська Бронетехніка відновила коопераційні зв'язки з виробниками компонентів з кількох країн Європи. Це дозволяє компанії продовжити постачання артилерійських пострілів для захисників України. Раніше компанія вже спільно з двома країнами НАТО налагодила виробництво мінометних мін калібру 120 мм.


Джерело: "Українська бронетехніка"
+Поширити: