На росії путін наважився зустрітись з Ердоганом, названа дата. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика / Події
01 вересня 2023, 14:29

На росії путін наважився зустрітись з Ердоганом, названа дата

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган та російський путін проведуть переговори у Сочі 4 вересня. Про це було оголошено речником кремля дмитром пєсковим на брифінгу 1 вересня.

"Справді, переговори відбудуться у понеділок, вони пройдуть у Сочі, це буде середина дня", – підтвердив він у відповідь на запитання журналістів.

Важливо відзначити, що ця зустріч стане першою між Ердоганом і путіним після того, як росія вийшла із зернової угоди. Попереднє особисте спілкування відбулося 13 жовтня 2022 року в Астані, і рік тому Ердоган відвідав Сочі для зустрічі з путіним 5 серпня.

Нагадаємо, що 2 серпня Ердоган та путін провели телефонні переговори, після чого було анонсовано візит президента рф до Анкари, який не відбувся. У кінці липня ЗМІ повідомляли, що путін ігнорує спроби Ердогана відновити зернову угоду.


Irta-fax
+Поширити: