Російські війська знищили 1500 тонн зерна на Дніпропетровщині – ОВА. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Економіка
04 вересня 2023, 22:03

Російські війська знищили 1500 тонн зерна на Дніпропетровщині – ОВА

Російські військові, у понеділок, 4 вересня, поцілили свою артилерію на Марганецьку громаду в Нікопольському районі. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

"Є руйнація двох приватних будинків та інфраструктурного об'єкта. Обірвана лінія електропередач. Один із російських дронів потрапив Межівською громадою Синельниківського району. Там же впали уламки збитого БПЛА росіян. В результаті постраждало фермерське господарство, зганьблено 1500 тонн зерна", - розповів Лисак.

Також, за його словами, дрон-камікадзе потрапив до Нікополя. Щобільше, з безпілотника росіяни скинули боєприпаси на місто. На щастя, загиблих чи поранених не було, підкреслив голова ОВА.

В результаті артилерійських обстрілів Нікопольського району частково пошкоджено два приватних будинки та інфраструктурний об'єкт, а також була обірвана лінія електропередачі.


Джерело: "Дніпропетровська ОВА"
+Поширити: