На росій пишуть про «бавовну» в Брянську: атакован нафтопровід «дружба» - росЗМІ. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
10 вересня 2023, 19:57

На росій пишуть про «бавовну» в Брянську: атакован нафтопровід «дружба» - росЗМІ

Місцеві пабліки поширили чергове відео з Брянська, де здіймається великий чорний стовп диму. Офіційні джерела на росії швидко повідомили, що «все збили, ніхто та ніщо не постраждало». При тому, не забули згадати «Київський режим та Український безпілотник».

З повідомлень російських інформаційних ресурсів:

🔻«Український безпілотник-камікадзе намагався атакувати нафтопровід "Дружба" в Новозибковському районі Брянської області. Наша ппо збила його. Обійшлось без пошкоджень та постраждалих».

🔻«Міністерство оборони рф повідомило про припинення спроби київського режиму здійснити атаку безпілотним літальним апаратом типу літака за допомогою ппо. Безпілотник був знищений над Бєлгородською областю». – риа новости

😱Також, в Брянську провалився у відчинений люк кінь. Рятувальники коня дістали, а люк огородили, щоб більше жодна тварина туди не провалювалась! Фото з місця події надано свідками через соцмережі.


Irta-fax
+Поширити: