На росії палає підшипниковий завод у Самарі – росЗМІ. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
15 вересня 2023, 14:33

На росії палає підшипниковий завод у Самарі – росЗМІ

На росії відбулася чергова «бавовняна» подія, зокрема, спалахнула потужна пожежа на заводі, який спеціалізується на виробництві підшипників у місті Самара. Місцеві Telegram-канали повідомили про цей інцидент 15 вересня.

🔥Пожежу супроводжує стовп густого диму, який видно з різних районів міста. За даними повідомлення, на території заводу виникла пожежа в резервуарі з мастилом, яка охопила площу приблизно 100 квадратних метрів. На ліквідацію події призначено понад 70 рятувальників та 22 одиниці техніки.

📌Наразі немає інформації про можливі жертви чи постраждалих внаслідок цієї події, а офіційний коментар щодо ситуації ще не надходив.

📅Варто зазначити, що 14 вересня на росії також виникла масштабна пожежа поблизу Саратова. За попередніми даними, причиною її виникнення стала розгерметизація газопроводу Піщаний-Умет-Сторожівка, що спричинило подальше загоряння.


Irta-fax
+Поширити: