На росії загубили ракету «Кинджал» в Тульській області – росЗМІ. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
16 вересня 2023, 17:31

На росії загубили ракету «Кинджал» в Тульській області – росЗМІ

У середині серпня на росії загубили ракету "Кинджал" у Тульській області, і тільки через місяць, 12 вересня, її вдалося виявити під час польових робіт. Про це повідомив український військовий кореспондент Андрій Цаплієнко на своєму Telegram-каналі у суботу, 16 вересня.

🚀російська аеробалістична, високовартісна, «аналогов-нєт-на» ракета була знешкоджена на місці виявлення, що призвело до потужного вибуху та попередньої евакуації кількох сіл навколо.

"За даними російських ЗМІ, був знищений боєприпас, який МіГ-31К втратив під час атаки рф по Україні 11 серпня", - повідомив журналіст.

📅Треба відзначити, що росія випустила чотири ракети "Х-47 Кинджал" 11 серпня. Три з них були спрямовані на Івано-Франківську область, але одна із них загубилася під час цієї атаки.

📅Нагадаємо, що 11 серпня українські пілоти, які мали навчатися на винищувачах F-16, були ціллю російського ракетного удару в Івано-Франківській області. Зокрема, в Києві та ще деяких регіонах лунали вибухи.


Irta-fax
+Поширити: