Новий пакет зброї від США на $200 млн очікується незабаром – ЗМІ. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Економіка
07 жовтня 2023, 17:06

Новий пакет зброї від США на $200 млн очікується незабаром – ЗМІ

Адміністрація президента Сполучених Штатів Джо Байдена готує новий пакет озброєння для України, який, за інформацією від американських чиновників, може бути оголошений наступного тижня. За даними Reuters, цей пакет допомоги може бути представлений у середу на 16-му засіданні у форматі Рамштайн в Брюсселі.

«Сума допомоги становитиме близько $200 млн і може містити боєприпаси та наземну техніку, аналогічні тим, що були в останніх пакетах допомоги», – йдеться в повідомленні.

📊Підкреслюється, що Пентагон продовжує витрачати кошти, виявлені внаслідок бухгалтерської помилки, що дало можливість адміністрації Байдена надавати Києву зброю та боєприпаси, навіть попри виключення нової допомоги Україні з тимчасового законопроєкту про видатки, ухваленого Конгресом для запобігання шатдауну.

📈Зазначається, що Пентагон має близько $5,4 млрд у рамках президентських повноважень на скорочення озброєнь (PDA), виділених Конгресом, які можуть бути витрачені на військову допомогу для України.


Джерело: "Reuters"
+Поширити: