Підтверджено новий пакет зброї від США на $200 млн. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика / Економіка
11 жовтня 2023, 13:11

Підтверджено новий пакет зброї від США на $200 млн

У п'ятницю, 11 жовтня, Ллойд Остін, голова Пентагону, на засіданні Контактної групи у форматі Рамштайн у Брюсселі оголосив про надання США нового військового пакету допомоги Україні, вартість якого складає 200 мільйонів доларів.

📢У своїй заяві Ллойд Остін відзначив це, як важливу подію та сказав: "Я радий, що США оголосить наступний пакет оборонної допомоги Україні, який становить 200 мільйонів доларів".

Згідно з повідомленням, цей пакет включатиме ракети AIM-9 для системи ППО, які незабаром будуть передані Україні, а також артилерійські та ракетні боєприпаси, високоточні авіаційні боєприпаси, протитанкове озброєння та обладнання для протидії російським безпілотникам.

📢Ллойд Остін додав: "Таким чином, загальне зобов'язання Америки становитиме 43 мільярди доларів з початку війни".

📅 Раніше ЗМІ повідомляли, що Сполучені Штати готуються передати новий пакет військової допомоги Україні, попри те, що Конгрес ще не затвердив нове фінансування допомоги Україні в рамках тимчасового бюджету.

📊До того ж Пентагон ще має можливість використовувати $5,4 мільярда, у рамках наданих Конгресом президентських повноважень на скорочення озброєнь (PDA), які можна витрачати на військову допомогу Україні.


Irta-fax
+Поширити: