Олена Шуляк зі «Слуг народу»: відбудовувати Сєвєродонецьк, Рубіжне, Кремінну, Попасну, Щастя, ймовірно, Україна не буде взагалі. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика
12 жовтня 2023, 14:51

Олена Шуляк зі «Слуг народу»: відбудовувати Сєвєродонецьк, Рубіжне, Кремінну, Попасну, Щастя, ймовірно, Україна не буде взагалі

Під час повномасштабного вторгнення росії значна частина території України суттєво постраждала через бойові дії, особливо на півдні та сході країни.

Деокуповані північні території почали відновлюватись одразу ж після того, як ЗСУ вигнало звідти російських окупантів, то чим ближче до теперішньої лінії фронту, тим важче політикам говорити про будь-яку відбудову. Та, як з’ясувалось, є населені пункти, які, ймовірно, Україна не буде відновлювати взагалі.

Таку заяву нещодавно зробила голова комітету ВР з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування, очільниця партії "Слуга народу" Олена Шуляк в ексклюзивному коментарі Новини.LIVE.

За її словами: «Найбільше повністю зруйнованих населених пунктів розташовується на Донбасі. У Луганській області майже повністю зруйновано Сєвєродонецьк, Попасну, Рубіжне, Щастя, Кремінну. На Донеччині практично одні руїни залишилися від Волновахи, Вугледара, Мар'їнки, Лимана. Фактично знищено Соледар. І, звісно, Бахмут. Як ми будемо їх відновлювати і чи будемо — питання болюче».

Шуляк додала, що при деокупації можливі нові руйнування, а підприємства на Донбасі, навколо яких розташовані зазначені міста, вже зруйновані або критично пошкоджені. Також, за її думкою, довгий час окупації також вплине на відбудову, бо «менше мешканців бажатимуть повертатись, адже міста будуть більше зруйнованими або люди облаштуються вже на новому місці».


Джерело: "Новини.LIVE"
+Поширити: