Сполучені Штати хочуть об’єднати допомогу Україні, Ізраїлю та Тайваню – ЗМІ. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Економіка
12 жовтня 2023, 17:32

Сполучені Штати хочуть об’єднати допомогу Україні, Ізраїлю та Тайваню – ЗМІ

У Білому домі готують запит на додаткове фінансування для Ізраїлю, України й Тайваню. Також планується виділити додаткові кошти на підсилення національної безпеки та захисту власного кордону. Про це повідомляє NBC News, посилаючись на інсайдерську інформацію.

Президент США, Джо Байден, визначив термінову потребу у фінансуванні власної національної безпеки, та безпеки країн-партнерів, заявивши: «Коли Конгрес повернеться, ми попросимо їх вжити термінових заходів для фінансування вимог національної безпеки наших критично важливих партнерів».

За інформацією телеканалу, у результаті об’єднання допомоги цим країнам планується «зменшити навантаження на запаси Пентагону, та попросити гроші на виробництво більшої кількості озброєнь».

📌Міністр оборони США, Ллойд Остін, вже підтвердив підтримку нового пакету військової допомоги для України у розмірі 200 мільйонів доларів.

📊Зазначено, що наразі в Міністерстві оборони США є близько 5 мільярдів доларів, виділених на військову допомогу Україні.

📈Плани Джо Байдена включають звернення до Конгресу із запитом на надання найбільшого пакета військової та гуманітарної допомоги для України у розмірі 100 мільярдів доларів, що має вистачити на два роки.

✅США також продовжують підтримувати Ізраїль у протистоянні з угрупованням ХАМАС та стежать за суверенітетом Тайваню, особливо враховуючи невдоволену реакцію Китаю.


Джерело: "NBC News"
+Поширити: