Валерій Залужний відвідав Авдіївку. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
19 жовтня 2023, 21:33

Валерій Залужний відвідав Авдіївку

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний відвідав Авдіївку Донецької області, яку намагаються оточити російські загарбники. Про це повідомлено у його Telegram у четвер, 19 жовтня.

«На війні немає простих ділянок фронту. Є тільки ті, де складніше. Зараз — це Авдіївка. Тут противник не полишає спроб прорвати нашу оборону та оточити місто», - зазначив Залужний.

Росіяни активно використовують штурмові підрозділи та спрямовують велику кількість бронетехніки, залучаючи авіацію та артилерію. Попри всі труднощі, українські воїни героїчно відбивають атаки, знищуючи живу силу та техніку противника.

📢«Із командувачами і командирами бригад, які виконують завдання на Авдіївському напрямку, визначили послідовність наших кроків з урахуванням постійної зміни оперативної обстановки та обговорили першочергові потреби підрозділів», - розповів головнокомандувач ЗСУ.

Залужний також повідомив про проведену роботу на Куп'янському напрямку, де війська рф продовжують наступальні дії.

📢 «Наші хлопці та дівчата міцно тримають оборону у надскладних умовах», - відзначив командувач.

📅Нагадаємо, за даними Генерального штабу ЗСУ, протягом доби на Авдіївському напрямку окупаційні російські війська вели безуспішні штурмові дії за підтримки авіації в районах населених пунктів: Авдіївка, Новокалинове, Степове, Сєверне Донецької області, де Силами оборони було відбито понад 10 атак.

📅 На Куп’янському напрямку ЗСУ відбили також понад 10 атак ворога в районах населених пунктів Синьківка та Іванівка Харківської області та ще близько 10 атак противника в районі Надії Луганської області.


Джерело: "Головнокомандувач Збройних сил України"
+Поширити: