Forbes Media Group купив російський олігарх – ЗМІ. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика / Суспільство / Події
22 жовтня 2023, 14:42

Forbes Media Group купив російський олігарх – ЗМІ

Російський олігарх та власник російського відділення видання Forbes, Магомед Мусаєв, повідомив про придбання всієї глобальної медіагрупи Forbes. Цю інформацію він висловив у приватних бесідах із партнерами, інформує The Washington Post, посилаючись на свої джерела.

Згідно з повідомленням видання, ще у червні Мусаєв повідомив своїм партнерам, що він є новим покупцем Forbes і уклав угоду, яка є для нього найважливішою у житті. The Washington Post також стверджує, що у них є доступ до п'яти аудіозаписів і відеозапису, на яких можна почути, як Мусаєв обговорює свою покупку.

📢"Я щойно придбав глобальний Forbes", - заявив голос, нібито схожий на Мусаєва, що зафіксований на записах. Олігарх мав на увазі Forbes Media Group, включаючи американське видання журналу.

📢"Ви розумієте, коли у вас є ключ від найавторитетнішого світового бренду, цей ключ відкриває мені доступ до будь-кого", - також додав він.

Мусаєв вказав на бізнесмена Остіна Рассела як "обличчя" угоди та наполягав, щоб його власну участь в цій угоді тримали в таємниці.

Відповідаючи на це, Рассел відкидає будь-яку причетність Мусаєва або будь-яких російських осіб до угоди: "Немає жодного капіталу від жодного китайського чи російського громадянина або юридичної особи, включаючи Мусаєва", - наголосив Рассел.

Мусаєв у своїй заяві для The Post назвав будь-які припущення про його контроль над угодою "абсолютною нісенітницею" і "жахливим міфом". Він заперечив свою участь в угоді та те, "що міг сказати своїм партнерам, що купив Forbes", і не надав жодних докладних коментарів щодо аудіозаписів.

Ще у травні видання Axios повідомляло, з посиланням на двох неназваних осіб, що Мусаєв залучив Рассела до процесу придбання «глобального» Forbes, хоча не вказувалось, що Мусаєв був інвестором або покупцем. Два керівники, знайомі з ситуацією, повторили це твердження в інтерв'ю The Post.

Директор із розвитку Forbes Russia Дмитро Озман надав коментар РБК, де повідомив, що російський Forbes не має жодної інформації про продаж глобального медіахолдингу Forbes саме Магомеду Мусаєву.

📢"Я керую, зокрема, піаром російського Forbes, всередині про угоду нам нічого не відомо", – сказав Озман.


Irta-fax
+Поширити: