Зеленський скликав військовий кабінет в спеціальному форматі. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
26 жовтня 2023, 17:25

Зеленський скликав військовий кабінет в спеціальному форматі

Сьогодні, 26 жовтня, президент України Володимир Зеленський скликав засідання військового кабінету в особливому форматі, в якому взяли участь усі командувачі на місцях, включаючи Олександра Сирського, Олександра Тарнавського, Андрія Гнатова, Едуарда Москальова та Юрія Содоля. Про це повідомив президент у Telegram.

📢«Їхні докладні доповіді за своїми напрямами, з оборонних та наступальних дій, спеціальних завдань. Відверта розмова з найважливіших тем. Доповіді Головкому Залужного, міністра Умерова, начальника ГУР МО Буданова та голови СБУ Малюка. План подальших дій з конкретними термінами та розрахунками, підкріплений постачанням наших партнерів та власним виробництвом. Нарощування можливостей нашого ОПК», – зазначив президент.

Сили оборони України продовжують вести наступальну операцію на Мелітопольському напрямку, ЗСУ продовжують ведення наступальних дій на Бахмутському напрямку, зокрема поблизу Кліщіївки та Андріївки. Також ЗСУ просунулися на захід від Роботино на Мелітопольському напрямку. Протягом минулої доби загалом сталося 78 бойових зіткнень на фронті.


Джерело: "Офіс Президента"
+Поширити: