Під Авдіївкою російські загарбники понесли найбільших втрат за 2023 рік – розвідка Британії. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Події
28 жовтня 2023, 14:06

Під Авдіївкою російські загарбники понесли найбільших втрат за 2023 рік – розвідка Британії

Під Авдіївкою вражаючі масштаби інтенсивних бойових дій та втрат з боку російських загарбників. За інформацією, отриманою від Міністерства оборони Великої Британії з посиланням на розвіддані, втрати російських сил, ймовірно, є найвищими за весь 2023 рік.

Спостерігається, що в районі Авдіївки тривають напружені та важкі бої вже протягом тижня. Російська армія розпочала наступ на цьому напрямку ще у середині жовтня.

📈Британська розвідка повідомляє про направлення до Авдіївки до восьми бригад російських військ. Втрати серед окупантів вважаються, мабуть, найвищими за цей рік.

Цікаво, що російські "воєнкори" висловлюють критику щодо тактики своїх військ. За словами британської розвідки, характер російського вторгнення залишається незмінним, а політичні вимоги захоплення більшої території не вдається реалізувати на практиці.

📢 "Політичні лідери вимагають захоплення більшої території, але військові не можуть здійснити ефективні наступальні дії на оперативному рівні", - підкреслюється в повідомленні.

📈Слід відзначити, що міністр оборони Рустем Умєров, розмовляючи з главою Пентагону Ллойдом Остіном, повідомив, що наразі втрати російських військ під Авдіївкою становлять приблизно 4000 солдатів.

📢За інформацією Генштабу ЗСУ, російські війська продовжують намагатися оточити Авдіївку, але українські війська тримають оборону, завдаючи противнику значних втрат.


Джерело: "Ministry of Defence GB"
+Поширити: