Додатково дві потужні газові свердловини запрацювали в Україні. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Економіка
06 листопада 2023, 20:36

Додатково дві потужні газові свердловини запрацювали в Україні

В Україні розпочали видобуток газу з двох нових свердловин із сумарним добовим дебітом понад 500 тисяч кубометрів. Про це повідомила компанія «Укргазвидобування» в понеділок, 6 листопада.

📢«Одна з них розвідувальна на нещодавно відкритому родовищі, інша – експлуатаційна, на родовищі, якому понад 50 років. Місце буріння розвідувальної свердловини було визначене завдяки проведеним раніше 3D-сейсморозвідувальним дослідженням», - йдеться у повідомленні.

📊Другу свердловину відкрили на "старому" родовищі з високим залишковим потенціалом, але складною геологічною будовою. Результати буріння цієї свердловини дозволили збільшити видобуток газу на 156 тисяч кубометрів.

📈Варто зазначити, що в серпні в Україні відкрили нове родовище газу, запаси якого можуть сягати 1 млрд кубометрів. Крім того, Укргазвидобування повідомило про найвищий добовий видобуток за три роки.


Irta-fax
+Поширити: