ТЦК в Ужгороді серед ночі викрали водія, який привіз дитячу спортивну команду на змагання. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Події
13 листопада 2023, 17:09

ТЦК в Ужгороді серед ночі викрали водія, який привіз дитячу спортивну команду на змагання

В Ужгороді водія автобуса, який привіз дітей з Вінниці на спортивні змагання та ночував у хостелі, забрали до ТЦК серед ночі. Про це повідомив місцевий журналіст Віталій Павловський на своїй сторінці у фейсбуці.

За його словами, представники ТЦК та СП разом із поліцейськими вдерлися до хостела приблизно о 1:30 ночі та забирали водія з іншими чоловіками до військкомату, ігноруючи його пояснення, що йому слід відвезти назад дитячу групу спортсменів.

Журналіст наголошує на тому, що у військкоматі водія позбавили телефону, ускладнюючи можливість зв’язку з родичами та тренерами для повідомлення про ситуацію. Після військово-лікарської комісії його направили до навчального центру в Чернігові.

📢«Спортсмени винаймають таксі та по місцю пробують виходити з положення, бо змагання ніхто не скасовував… По закінченню комісії, водія Михайла думаєте відпускають?? Ні, йому вручають гарний військовий квиток та ВІДПРАВЛЯЮТЬ ПРЯМО ЗАРАЗ на Чернігів», - підкреслив Павловський.

📢«Тож жоден водій не наважився на 16.00 годину цього вечора піти до військкомату м. Ужгород та забрати ключі від Ікаруса, залишені попереднім "бранцем ТЦК".. Тобто вже годину (15.00) діти готові їхати, ключів немає, водії місцеві перелякані.. все!! Знову безвихідь..» – повідомив журналіст.

Ситуацію взяв під контроль голова Вінницької ОДА Сергій Борзов, обіцяючи вирішити питання безпеки та транспортування дітей. Згодом Павловський повідомив, що перевізник забезпечив іншого водія для повернення дітей додому, але через відсутність ключів від автобуса "рятуваннями дітей довелося зайнятися дівчині Юліані з Маріуполя, яка проживає в Ужгороді".


Irta-fax
+Поширити: