Центр Херсона під масованим російським обстрілом, є загиблі та постраждалі. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Події
13 листопада 2023, 17:52

Центр Херсона під масованим російським обстрілом, є загиблі та постраждалі

Російські окупанти вчинили масований обстріл центральної частини міста Херсон. За даними голови Херсонської ОВА Олександра Прокудіна, у результаті обстрілу загинуло двоє цивільних людей. Про що він повідомив у Telegram в понеділок, 13 листопада.

📢За його даними, від поранень загинули 62-річна жінка та 45-річний чоловік, а за уточненою інформацією, ще десятеро – поранені.

🚑До медичного закладу були доставлені двоє чоловіків із серйозними пораненнями: 62-річний херсонець з ушкодженими ногами та 64-річний чоловік із пораненням у районі живота.

🚑 Також лікарі госпіталізували 50-річного чоловіка та 67-річну жінку, стан яких наразі оцінюється як задовільний.

💥Знищено або пошкоджено вісім автомобілів, серед них одна “швидка”, адміністративну будівлю, лікарню та щонайменше пʼятнадцять будинків.

📅Раніше, в понеділок, російські війська обстріляли лікарню у Херсоні, що призвело до знищення "швидкої" та інших медичних автомобілів. Внаслідок удару по лікарні постраждали двоє медпрацівниць, 24 та 41 рік, а також 81-річний пацієнт медзакладу. В усіх – мінно-вибухові травми.

📅Також сьогодні в передмісті Херсона автомобіль, яким поверталася сім'я з двомісячним немовлям після медичного огляду, потрапив під артобстріл. Водій загинув, а жінка і дитина отримали поранення.


Джерело: "Херсонська ОВА"
+Поширити: