У Криму затримано студента, лист якого розповсюдила Ірина Фаріон. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство
13 листопада 2023, 13:03

У Криму затримано студента, лист якого розповсюдила Ірина Фаріон

Студента з окупованого Криму, який надіслав листа до Ірини Фаріон, заарештували представники ФСБ для проведення "бесіди". Про це повідомив телеграм-канал "Кримський смерш" 13 листопада. За даними ASTRA, канал заснований "професійним донощиком" та колишнім українським прикордонником Олександром Таліповим.

Студент Інституту філології "Кримського федерального університету" імені Вернадського Максим Глєбов на камеру відмовився підтверджувати свої, раніше висловлені у листуванні, погляди на підтримку Фаріон, яка публічно заявила про неприязнь до російськомовних військовослужбовців ЗСУ.

Хлопець також повідомив про проведення з ним "інтелігентної бесіди" в центрі боротьби з "екстремізмом" у Сімферополі, після якої він визнав та "усвідомив свою провину".

👉Блогер Сергій Стерненко вказав на те, що Фаріон досі не видалила скриншот повідомлення студента, на якому видно його особисті дані. Зазначимо, що прохання закрити ці особисті дані з'явилося у коментарях до її повідомлення, опублікованого 8 листопада.

📅7 листопада уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець звернувся до СБУ з приводу заяви Ірини Фаріон про російськомовних військовослужбовців ЗСУ. Фаріон висловила сумнів щодо їхньої української приналежності, що може підпадати під дискримінацію.


Irta-fax
+Поширити: