З російської окупації вдалося повернути ще чотирьох дітей із сім’ями. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Події
14 листопада 2023, 19:50

З російської окупації вдалося повернути ще чотирьох дітей із сім’ями

Організація Save Ukraine успішно забезпечила повернення чотирьох дітей разом із їхніми сім'ями з тимчасово окупованих територій. Про це повідомив Микола Кулеба, засновник Save Ukraine у вівторок, 14 листопада.

Кулеба розповів, що протягом минулого року двоє з цих дітей здобували освіту в українській школі через онлайн-формат, але згодом російські військові почали погрожувати батькам тим, що заберуть дітей та конфіскують будинки. У зв'язку з цим, сім'я була вимушена передати дітей до російської школи, де їх змусили огорнутись російським прапором та носити його до завершення уроків. В шкільних коридорах постійно перебували збройні солдати, які викликали учнів на "виховні бесіди" за використання української мови.

За словами Кулеби, сім'ї, які повернулись, отримають психологічне відновлення.

📅Нагадаємо, російські окупанти на тимчасово окупованих територіях України примушують школярів брати участь у виготовленні маскувальних сіток для потреб російської армії.

Також було повідомлено, що з тимчасово окупованого Криму повернули на підконтрольну Україні територію двоє дітей, 2009 і 2015 років народження, які прибули разом зі своєю бабусею.


Irta-fax
+Поширити: