Олексій Малеванець: «Спільними зусиллями забезпечимо підтримку бізнесу». Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Економіка
16 листопада 2023, 17:44

Олексій Малеванець: «Спільними зусиллями забезпечимо підтримку бізнесу»

Зустріч на тему відновлення роботи Торгово-промислової палати Луганської області як платформи для розвитку співробітництва релокованих бізнесів регіону із міжнародними партнерами, допомоги бізнесу у відновленні повноцінної діяльності підприємств Луганщини в безпечних регіонах України провели днями представники регіону.

Територіальне відділення всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» в Луганській області провело робочу зустріч із головою Луганської обласної державної адміністрації – обласної військової адміністрації Артемом Лисогором, віцепрезидентом Торгово-промислової палати України Наталією Забрудською. Участь у заході взяв секретар Луганської обласної організації політичної партії «Слуга Народу» Олексій Малеванець.

«Важлива зустріч, обмінялися думками та напрямами можливої корисної діяльності, що передбачають підтримку бізнесу. Обговорили ряд питань, з якими майже щодня стикаються підприємці. Домовилися про наступну зустріч із практичним фокусом на сприяння розвитку бізнесу, який планує повернутися після деокупації в Луганську область. Головна мета й ідея – це сформувати конкретні кроки, які допоможуть у діяльності підприємців, сформувати стратегію відновлення бізнесу в майбутньому. Сподіваюсь, що результати цієї зустрічі матимуть реальні позитивні наслідки для всієї Луганської бізнес-спільноти вже в найближчому майбутньому», – розповів Олексій Малеванець.

За результатами зустрічі між сторонами було встановлено домовленості про створення комунікаційного майданчика між представниками влади, ділових кіл Луганської області та Торгово-промислової палати України щодо напрацювання рішень із цих та інших питань.


Ірта-fax
+Поширити: