Міненерго спростувало інформацію про підвищення цін на електрику для побутових споживачів. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Економіка
17 листопада 2023, 17:21

Міненерго спростувало інформацію про підвищення цін на електрику для побутових споживачів

Пресслужба Міністерства енергетики України категорично спростовує інформацію, яка була розповсюджена 17 листопада деякими ЗМІ та Telegram-каналами, щодо непідтвердженого підвищення тарифів на електроенергію на 15% з 1 січня 2024 року.

📢У своєму офіційному повідомленні вони зазначили: «17 листопада низка ЗМІ таTelegram-каналів поширили неправдиву інформацію про нібито підвищення тарифу на електроенергію для населення з 1 січня 2024 року. У цих повідомленнях йде посилання на інтерв'ю голови НКРЕКУ Костянтина Ущаповського, але сам речник не робив таких тверджень».

Міненерго наголошує на тому, що розповсюдження неправдивої інформації, такої як відключення світла, неготовність енергосистеми до зими або підвищення тарифів, стає частою практикою російських ЗМІ з метою розповсюдження страху й паніки серед населення та зменшення віри українців у Перемогу.

👉На цей час тариф на електроенергію складає 2,64 грн за кВт-год. Варто зазначити, що з 1 червня 2023 року уряд змушений був підвищити ціни через брак коштів на відновлення електромереж, пошкоджених обстрілами росії.

Раніше тариф для населення становив 1,42 грн кВт-год за споживання 250 кВт-год на місяць і 1,68 грн кВт-год — за перевищення цього обсягу.


Джерело: "МІНЕНЕРГО"
+Поширити: